Comarch erbjuder användarvänligt cyberskydd

De senaste två åren har distansarbete kommit att bli mångas vardag, med en tråkig bieffekt: den förhöjda risken för nätbedrägerier och annan IT-relaterad brottslighet. Att ha en ordentlig skyddsapparat kring sin verksamhet är mer angeläget än någonsin. För Europaledande Comarch är det viktigt att kunna erbjuda ett effektivt skydd mot cyberhot – utan att kompromissa med användarupplevelsen.

Den ökade risken för nätbedrägerier kräver en ökad vaksamhet, dels för privatpersoner men framför allt för organisationer och företag. Lyckligtvis finns det god beredskap, i form av olika sorters skyddssystem. Comarch har arbetat med IT-produkter i många år och är med sina 6000 anställda en av Europas ledande aktörer i frågan.

– Data är samtidens hårdvaluta, och en cyberattack där kunders data och tillgångar offentliggörs kan vara förödande för ett bolag, såväl ekonomiskt som ifråga om anseende, säger Seweryn Bak, Business Development Director, Comarch.

Marknadens ledande skydd mot nätbedrägerier
Tjänsten Comarch Cyber Threat Protection är ett av marknadens ledande skydd mot alla former av nätbedrägerier. Utifrån ett ramverk med självövervakningsverktyg och andra säkerhetsmekanismer ger systemet ett heltäckande skydd, såväl på kontoret som på mobila enheter.

Systemet arbetar proaktivt genom att bland annat samla och analysera artefakter och utvärdera dessa för att räkna ut resultatet av användarens övergång. Kunden får dessutom fri tillgång till den mångåriga erfarenhet som finns hos Comarch, där experterna även har lokal kännedom om cybersäkerhet.

Användarvänligt system
Cybersäkerhet är en komplex fråga, och det är inte alltid helt enkelt för företag att hålla sig uppdaterade kring det senaste. Cyber Threat Protection uppdateras automatiskt kvartalsvis och har ett användarvänligt gränssnitt samt kontinuerlig autentisering som minskar friktionen i kundupplevelsen.

– När det gäller cybersäkerhet är frågan inte om det kommer ske utan när – och då är det viktigt att vara väl förberedd. Men det är viktigt att inte gå omkring att vara rädd. Vi kan erbjuda ett effektivt, högklassigt skydd som användaren inte ens behöver tänka på eftersom det fungerar automatiskt i bakgrunden, avslutar Seweryn Bak.

Comarch är ett av de ledande programvaruhusen i Europa med över 6000 anställda världen över och flera framgångsrika projekt som genomförts för stora internationella varumärken. Comarch Financial Services, en affärssektor inom Comarch Capital Group, har 20 års erfarenhet av branschen och är specialiserad på att utveckla sofistikerad programvara och IT-system för stora finansiella institutioner inom bank-, försäkrings- och kapitalmarknaderna. Comarchs expertis har fått ett världsomfattande erkännande med en betydande kundportfölj från stora finanskoncerner i mer än 30 länder.

Läs mer här